Iloinen Aura
Mäkelänkatu 45
00550 Helsinki
leena@iloinenaura.com
0400 380 710
 
Tervetuloa auratulkintaan!

Lämpimästi tervetuloa auratulkintaan Helsingin Vallilaan! Iloisen Auran viihtyisä vastaanotto sijaitsee osoitteessa Mäkelänkatu 45, kätevien liikenneyhteyksien varrella. Kiinteistössä Mäkelänkatu 45 on kolme rakennusta; vastaanotto sijaitsee kaupungista päin tultaessa ensimmäisessä rakennuksessa. Sisäänkäynti on kadun puolelta. Vastaanoton edestä löytyy maksullisia parkkipaikkoja (vyöhyke 2). 

Ajanvaraus, hinta ja maksutavat

Auratulkinnan kesto on 90 minuuttia ja hinta 110 €. Varaa aika auratulkintaan helposti ajanvarauskalenterista tästä, osoitteesta leena@iloinenaura.com tai numerosta 0400 380 710. Maksuvälineinä paikan päällä käyvät pankkikortti, luottokortti ja käteinen. 

Liian kaukana?

Ei hätää: voit tilata Skypen kautta tehtävän etätulkinnan Iloisen Auran verkkokaupasta suoraan kotisohvallesi, missä ikinä oletkin. Tulkinta onnistuu mainiosti myös etänä!

Onko kiinnostuneita useampi?

Voin tulla tekemään tulkintoja ryhmälle myös paikan päälle. Toimin ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla, mutta vierailen mielelläni muuallakin. Ota yhteyttä niin sovitaan asiasta!

Järjestätkö työhyvinvointipäivän tai tapahtuman?

Teen auratulkintoja, koulutan, luennoin ja ohjaan workshoppeja myös yrityksissä, messuilla ja erilaisissa tapahtumissa. Ota yhteyttä ja kerro tapahtumastasi!

Anna auratulkinta lahjaksi!

Auratulkinta on kaunis ja koskettava lahja. Ilahduta ystävääsi ja tilaa hänelle auratulkinta lahjaksi Iloisen Auran verkkokaupasta!

Ota yhteyttä!

Nimesi:

Sähköpostisi:

Puhelinnumerosi:

Vapaamuotoinen viesti: