Esikoiskirjani Lempeän elämän käsikirja säätäjille on juuri ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa. Voit tilata sen Iloisen Auran verkkokaupasta tästä.

 

Joskus (no OK, usein) on vaikeaa olla itselleen lempeä. Emme usko olevamme riittäviä ja ihania juuri sellaisina kuin olemme, ponnistelematta. Vaadimme itseltämme mahdottomia, suoritamme, yritämme olla täydellisiä, turhaudumme ja koemme riittämättömyyttä.

 

Sen sijaan, että luottaisimme elämään ja rentoutuisimme, yritämme pitää kaikki langat käsissämme. Koemme, että meidän on ehdittävä ja saatava mahdollisimman paljon aikaan, jotta elämämme olisi arvokasta ja jotta olisimme onnellisia.

 

Elämä voisi kuitenkin sujua myös paljon rennommin. Mitä jos suorittamisen sijaan avautuisimme ilolle ja luottamukselle, vaatimisen sijaan sallisimme ja ankaruuden sijaan rakastaisimme itseämme?

 

Lempeän elämän käsikirja säätäjille auttaa ottamaan askelia kohti itsen hyväksymistä, aitoutta ja rennompaa arkea. Sen opastuksella rauhoitut kuulostelemaan sydäntäsi, muistat sisäisen viisautesi ja löydät taas luottamuksen itseesi. Kirja ohjaa pois ankaruuden, vaatimuksien, kiireen ja suorittamisen kierteestä iloisempaan, mielekkäämpään ja lempeämpään elämään.

 

Jokaisen luvun lopusta löytyvä Kohti lempeää elämää -harjoitusosio auttaa sinua syventämään kirjan sanomaa itsellesi ja etenemään käytännössä kohti rennompaa ja sallivampaa arkea.

 

”Jo ensimmäisellä sivulla oli kuin kotiin olisi tullut ja siskon kanssa käsi kädessä polkua lähtenyt kävelemään… Jokaista riviä luen onnella ja nessu pitää olla vieressä. Kiitos.”

Marianne Pernilä, ekokosmetologi

 

”Kirjan nimi kolahti heti, säätäjä, kyllä! Välillä vapaaehtoisesti, usein elämän heittämiä sattumia väistellen. Vaikeuksien takia mielessäni usko itseeni oli hieman hetkittäin horjunut, onnistuisinko enää missään, uskallanko kiinnostua enää mistään peläten epäonnistuvani taas, mutta juu, hetkessä vanha tuttu kupliva tunne kiipesi kurkkuun ja sieltä nauruna ulos, pyyhin kyyneleitä silmäkulmasta ja mietin, että muuta en tähän saumaan ollut pyytänytkään.”

Katja, Sydämellä tehtyä -bloggaaja

 

”Pääsin sivulle 14, kun ensimmäisen kerran tuli itku. Koskettavaa, kaunista, mieltä avaavaa ja silti niin tuttua ja jalat maassa olevaa. Pidin myös vinkeistä joka luvun lopussa. Lämmin suositus!”

Liisa Rauhala, artesaani

 

”Mitäpä sitä kiertelemään: kirja on kerrassaan VOIMAANNUTTAVA! Erityisesti se antoi voimia ja uskoa työnhakuprosessissani, jolloin itsetunto oli hyvinkin kovilla. Kirja on jotenkin kauhean kannustava, rakkaudellinen, armollinen ja niin… nimensä mukaisesti …lempeä. Se valoi uskoa juuri silloin kuin sitä tarvitsin, ja kertoi niistä tärkeistä asioista elämässä. Kirja on oikeasti helmi ja auttaa vahvistamaan sydämen viisautta, kuuntelemaan sitä kuuluisaa intuitiota ja uskomaan hyvään ja rakkauteen – siihen, että kaikella on tarkoituksensa.”

Taru, Sutkautuksia-blogggaja

 

”Leenan kirja kosketti ja vahvisti sitä, minkä jo tiesinkin. Sydämen ääni on aina oikeassa! Siihen pitää vain uskaltaa luottaa, vaikka aina se ei ole ehkä ihan helppoa…”

Tiina Tainio, yrittäjä

 

Tilaa sinäkin Lempeän elämän käsikirjan itsellesi nyt kätevästi Iloisen Auran verkkokaupasta.