Lämpimästi tervetuloa sivuilleni! Mukavaa, että maailmankaikkeus ohjasi sinut tänne.

 

Olen Leena Siitonen, henkisen kasvun ohjaaja, näkijä ja kirjailija: esikoiskirjani Lempeän elämän käsikirja säätäjille on juuri ilmestynyt Viisas elämä -sarjssa. Olen toiminut työkseni henkisyyden, energioiden ja niiden tulkitsemisen parissa yli 15 vuotta.

 

Näin ja koin jo pienenä energioita voimakkaasti, viihdyin omissa maailmoissani ja pohdin syvällisiä, mutta pelästyin ja halusin olla kuin muutkin. Olen aina rakastanut kirjoittamista ja lukemista, joten päädyin opiskelemaan kirjallisuutta ja kieliä ja valmistuin filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta. Sisältä tunsin kuitenkin oloni tyhjäksi. Jotain puuttui. Olin kadottanut sen kaikkein tärkeimmän: yhteyden itseeni. Elämästä oli kuin huomaamatta tullut ilotonta suorittamista. Lopulta löysin tieni meditaatiokurssille. Oli kuin olisin tullut kotiin. Heittäydyin innokkaasti henkisyyden opiskeluun; oikein janosin tietoa.

 

Halusin ymmärtää, mistä tässä kaikessa oikein oli kyse: kuka olen, miksi olen täällä, mikä on elämän tarkoitus?

 

Opiskelin henkisessä koulutusohjelmassa intensiivisesti vuosien ajan. Meditoin, työstin itseäni, vastustin; opin, antauduin ja ymmärsin. Pala palalta purin rajoittavia käsityksiäni, lamauttavia pelkojani ja ahdistavia uskomuksiani. Välillä itkin vuolaasti, välillä kiukuttelin, välillä hihkuin riemusta, kun ymmärsin jotain elämää suurempaa. Tein pitkiä henkisiä matkoja eri puolille maailmaa ja oivalsin koko ajan uutta. Vähitellen löysin valon, ilon, luottamuksen ja lempeyden sisältäni. Muistin, kuka olen ja mitä olen tullut tänne tekemään.

 

Olin valmis luopumaan ankaruudesta itseäni ja elämää kohtaan ja avautumaan uudelle lempeämmälle, kauniimmalle ja merkityksellisemmälle tavalle elää.

 

Oivalsin myös, ettei näkijänkyvyssäni ollut mitään pelottavaa. Sehän oli vain minulle annettu työkalu, jonka avulla voisin auttaa ihmisiä saamaan yhteyden aitoon itseensä, oivaltamaan oman voimansa ja luottamaan sisäiseen tietoonsa. Niinpä keräsin lopulta rohkeuteni ja perustin Iloisen Auran, jonka puitteissa teen auratulkintoja, kirjoitan ja luennoin henkisen kasvun aiheista, ohjaan henkisen kasvun iltoja, kursseja ja workshoppeja sekä suomennan elämäntaitokirjallisuutta.

 

Työssäni näen asiakkaideni painivan tuttujen ongelmien kanssa: Miksi minusta tuntuu, etten koskaan ole tarpeeksi? Milloin elämästä tuli näin vakavaa? Miten voisin elää rennommin, ilman jatkuvaa suorittamista? Miten oppisin hyväksymään itseni? Mihin minun on seuraavaksi tarkoitus mennä? Kuka minä edes olen tämän kaiken alla?

 

Näen myös yhä uudestaan, että sisimmässään he tietävät jo vastaukset omiin kysymyksiinsä. Ja kun löydät uudestaan yhteyden omaan sisäiseen viisauteesi, sinäkin tiedät. Tiedät, kuka olet, mihin olet matkalla ja mitä sinun on seuraavaksi tarkoitus tehdä. Maailmankaikkeus ohjaa sinua lempeästi eteenpäin, kun vain annat sen tehdä niin.

 

 

Kun yhteytesi aitoon itseesi vahvistuu, voit vähitellen luopua turhista uskomuksista, peloista ja rajoituksista ja elää rohkeasti ja luottavaisena, sydäntäsi kuulostellen. Juuri se on tavoitteeni: auttaa sinua näkemään itsesi ja elämäsi uudella tavalla: lempeästi, luottavaisesti, rakkauden silmin. Auratulkinnoissani, suositulla Rakas ihana minä -verkkokurssillani, workshopeissani ja kirjassani muistuttelenkin sinua sisäisestä viisaudestasi ja voimastasi ja rohkaisen sinua luottamaan intuitioosi.

 

Tavataan auratulkinnassa, workshopeissa, illoissa ja luennoilla!

 

Iloa ja valoa päivääsi,

 

Leena