Kuka on Leena?

Leena Siitonen, FM, henkisen kasvun ohjaaja ja hyvinvointikouluttaja, jolle tärkeintä ovat käytännön henkisyys, ilo, rakkaus ja rohkeus kulkea omaa tietään.
Lämpimästi tervetuloa sivuilleni! Mukavaa, että löysit tänne.

Olen Leena Siitonen, FM, henkisen kasvun ohjaaja, auratulkitsija ja pian myös kirjailija (esikoiskirjani ilmestyy Viisas elämä -sarjassa syksyllä 2017). Olen toiminut työkseni henkisyyden, energioiden ja niiden tulkitsemisen parissa jo yli 15 vuotta, nykyään Iloinen Aura -yrityksessäni.

Näin ja koin jo pienenä energioita voimakkaasti, mutta pelästyin omaa intuitiivisuuttani ja halusin unohtaa koko jutun. Olen aina rakastanut kirjoittamista ja lukemista, joten päädyin opiskelemaan kirjallisuutta ja kieliä ja valmistuin filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta 1996.

Toimin vuosia kääntäjänä käännöstoimistossa ja kaikki oli periaatteessa ihan hyvin, mutta sisältä tunsin oloni tyhjäksi. Jotain puuttui. Välillä olin stressaantunut, välillä masentunut, välillä sairastelin. Olin hukassa. Yrittäessäni elää niin kuin kaikki muutkin olin kadottanut yhteyden itseeni.

Lopulta löysin tieni meditaatiokurssille ja sitä kautta henkiseen koulutusohjelmaan, jossa perehdyin henkisyyden ajattomaan viisauteen ja energiatyöskentelyn eri muotoihin. Vähitellen aloin muistaa, kuka oikein olen ja mitä olen tullut tänne tekemään.

Tunsin tulleeni kotiin.

Opiskeltuani alaa ja työstettyäni itseäni intensiivisesti monta vuotta oli selvää, että elämäntehtäväni oli henkisyyden parissa. Valmistuin ensin henkiseksi hoitajaksi (2003) ja sitten henkiseksi opettajaksi (2007) henkisen uudistumisen keskuksesta, jossa toimin valmistuttuani pitkään opettajana. Ohjasin oppilaita ja ryhmiä heidän kasvuprosesseissaan, luennoin ja opetin mm. meditaatiota, energiatyöskentelyä ja energioiden tulkitsemista.

Oivalsin, ettei kyvyissäni ollut mitään pelottavaa. Nehän olivat vain työkaluja, joiden avulla voisin auttaa ihmisiä saamaan yhteyden aitoon itseensä, oivaltamaan oman voimansa ja luottamaan sisäiseen tietoonsa. Mahtavaa! Siksi perustin vuonna 2015 oman yrityksen. Nimeksi tuli Iloinen Aura, koska henkinen avautuminen on iloisinta ja kauneinta elämässä.

Nykyään tavoitteeni on auttaa sinua näkemään itsesi ja tilanteesi uudella tavalla: oivaltavasti, lempeästi, rakkauden näkökulmasta. Auratulkinnoissani, suositulla Rakas ihana minä -verkkokurssillani, muilla kursseillani ja luennoillani muistuttelenkin sinua sisäisestä viisaudestasi ja voimastasi ja rohkaisen sinua luottamaan omaan intuitioosi. Kun yhteytesi aitoon itseesi vahvistuu, voit vähitellen luopua turhista uskomuksista ja rajoituksista ja vapaudut elämään itsesi näköistä elämää. Sinun on helpompi elää luottavaisesti, ilossa, itseäsi ja sydäntäsi kuulostellen.

Auratulkitsijan ja henkisen kasvun ohjaajan työni ohella kirjoitan erilaisista henkisen kasvun aiheista ja suomennan elämäntaitokirjallisuutta. Blogiini ja muihin kirjoituksiini voit tutustua tästä ja Viisas elämä -sivuilla. Syksyllä 2017 ilmestyy ensimmäinen oma kirjani Viisas elämä -sarjassa.

Tavataan auratulkinnassa, kursseilla ja luennoilla!

Iloa ja valoa päivääsi,

Leena

  • Tuntui vain siltä - intuitio Blogi Leena Siitonen

Tuntui vain siltä

Olen aina ollut kova pyörittelemään asioita mielessäni. Joskus herään keskellä yötä pähkäilemään, punnitsemaan eri vaihtoehtoja tai miettimään, kannattaako johonkin hankkeeseen tosiaan ryhtyä. Näistä syvällisistä pohdinnoista ei yleensä jää käteen juuri muuta kuin nuutunut olo ja […]

  • Älä välitä hittojakaan Leena Siitonen Iloinen Aura

Älä välitä hittojakaan… vai miten se nyt meni?

Pitäisikö välittää vai olla välittämättä? Usein henkisyydessä, erityisesti buddhalaisuudessa ja muissa itämaisissa perinteisissä, painotetaan, ettei mihinkään tulisi kiinnittyä eikä takertua. Tunteille ei saisi antaa valtaa, vaan kaikkeen olisi hyvä osata suhtautua tyynen rauhallisesti. Toisaalta samat […]

  • Zenimpi elämä -kohti mielenrauhaa Blogi Leena Siitonen

Zenimpi elämä – kohti mielenrauhaa

Me kaikki haluamme olla onnellisia ja löytää elämäämme tyyneyden. Siitä huolimatta löydämme itsemme yhä uudestaan tilanteista, jotka aiheuttavat meille kipua. Miksi ihmeessä?

Usein syynä on se, että miellämme onnemme riippuvan jostain, joka on ulkopuolellamme – toisista […]

  • Relax, madam. Iloinen Aura blogi Leena Siitonen

Relax, madam

Kirjoittelen tätä blogipostausta Thaimaan trooppisen lämmön syleilyssä sirkkojen sirittäessä taustalla ja gekkon toistellessa omaa nimeään. Parempaa paikkaa lempeämmästä elämästä kirjoittamiseen ei juuri voisi ollakaan.

Pehmeä energia ympäröi suorittamiseen taipuvaisen länsimaalaisen heti lentokoneesta ulos astuttua, eikä sille […]