Kuka on Leena?

Olen Leena Siitonen, FM, henkisen kasvun ohjaaja, auratulkitsija ja kirjailija. Olen toiminut työkseni henkisyyden, energioiden ja niiden tulkitsemisen parissa jo yli 15 vuotta, nykyään Iloinen Aura -yrityksessäni.
Lämpimästi tervetuloa sivuilleni! Mukavaa, että löysit tänne.

Olen Leena Siitonen, FM, henkisen kasvun ohjaaja, auratulkitsija ja pian myös kirjailija (esikoiskirjani Lempeän elämän käsikirja säätäjille ilmestyy Viisas elämä -sarjassa syksyllä 2017). Olen toiminut työkseni henkisyyden, energioiden ja niiden tulkitsemisen parissa jo yli 15 vuotta, nykyään Iloinen Aura -yrityksessäni.

Näin ja koin jo pienenä energioita voimakkaasti, mutta pelästyin ja halusin unohtaa koko jutun. Olen aina rakastanut kirjoittamista ja lukemista, joten päädyin opiskelemaan kirjallisuutta ja kieliä ja valmistuin filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta 1996.

Toimin vuosia kääntäjänä käännöstoimistossa ja kaikki oli periaatteessa ihan hyvin, mutta sisältä tunsin oloni tyhjäksi. Jotain puuttui. Välillä olin stressaantunut, välillä masentunut, välillä sairastelin. Olin hukassa. Yrittäessäni elää niin kuin kaikki muutkin olin kadottanut yhteyden itseeni.

Lopulta löysin tieni meditaatiokurssille ja sitä kautta henkiseen koulutusohjelmaan, jossa opiskelin intensiivisesti meditointia, henkisiä lakeja ja energiatyöskentelyä. Vähitellen aloin muistaa, kuka oikein olen ja mitä olen tullut tänne tekemään.

Tuntui kuin olisin tullut kotiin.

Opiskeltuani alaa innokkaasti monta vuotta oli selvää, että elämäntehtäväni oli henkisyyden parissa. Valmistuin ensin henkiseksi hoitajaksi (2003) ja sitten henkiseksi opettajaksi (2007) henkisen uudistumisen keskuksesta, jossa toimin valmistuttuani pitkään opettajana. Ohjasin oppilaita ja ryhmiä heidän kasvuprosesseissaan, luennoin henkisen kasvun aiheista ja opetin meditaatiota, energiatyöskentelyä ja energioiden tulkitsemista.

Vähitellen oivalsin, ettei näkijänkyvyssäni ollut mitään pelottavaa. Sehän oli vain työkalu, jonka avulla voisin auttaa ihmisiä saamaan yhteyden aitoon itseensä, oivaltamaan oman voimansa ja luottamaan sisäiseen tietoonsa. Niinpä keräsin lopulta rohkeuteni ja perustin Iloinen Aura -yritykseni, jonka puitteissa teen auratulkintoja, kirjoitan ja luennoin henkisen kasvun aiheista, ohjaan henkisen kasvun kursseja ja workshoppeja sekä suomennan elämäntaitokirjallisuutta.

Nykyään tavoitteeni on auttaa sinua näkemään itsesi ja elämäsi uudella tavalla:  lempeästi, hyväksyvästi, rakkauden silmin. Auratulkinnoissani, suositulla Rakas ihana minä -verkkokurssillani, muilla kursseillani ja luennoillani muistuttelenkin sinua sisäisestä viisaudestasi ja voimastasi ja rohkaisen sinua luottamaan omaan intuitioosi.

Kun yhteytesi aitoon itseesi vahvistuu, voit vähitellen luopua turhista uskomuksista ja rajoituksista ja vapaudut elämään itsesi näköistä elämää. Sinun on helpompi elää luottavaisesti, ilossa, itseäsi ja sydäntäsi kuulostellen.

Tutustu tästä blogiini, joka löytyy myös Viisas elämä -sivustolta.

Tavataan auratulkinnassa, kursseilla ja luennoilla!

Iloa ja valoa päivääsi,

Leena

  • Onnellinen nyt - 5 vinkkiä hyvään elämään Leena Siitonen

Onnellinen nyt – 5 vinkkiä hyvään elämään

Olipa taustasi, ammattisi, ikäsi tai tilanteesi mikä tahansa, sinäkin haluat todennäköisesti olla elämässäsi iloinen, tyytyväinen ja onnellinen.

Haluat herätä aamulla innostuneena, mennä illalla nukkumaan hyvillä mielin ja siinä välissä ilmaista itseäsi eri tavoin, nauraa hekotella, rakastaa […]

  • Oivalluksia kotisohvalla

Oivalluksia kotisohvalla – arjen henkisyys on ihan parasta

Jostain syystä ajattelemme usein, että henkinen herääminen tapahtuu jossain eksoottisessa maailmankolkassa tai ainakin jonkin elämää mullistavan tapauksen jälkeen. Tuon maagisen tilan saavuttaaksemme meidän on ehkä lähdettävä joogaretriitille Balille, ashramiin Intiaan tai ainakin jätettävä tuttu ja […]

  • Ystävällisyyden voima Leena Siitonen

Ystävällisyyden voima – pienillä muutoksilla kohti myötätuntoa

Toisten kohteleminen hyvin tuo mukanaan muutakin kuin suotuisaa karmaa: se kohentaa myös tutkitusti terveyttä ja lisää elinvoimaa. Aina se ei kuitenkaan ole ihan helppoa. Näillä seitsemällä pienellä muutoksella pääset eteenpäin.
Psykologisten tutkimusten mukaan inhimillisen yhteyden ”mikrohetket”, […]

  • Rohkeampaa elämää - Leena Siitonen

Rohkeampaa elämää

“Rohkeus on sitä, että pelkää kuollakseen, mutta satuloi hevosensa silti.”

John Wayne

Meille on opetettu, että kielteisyys on oikeastaan vain realismia ja optimistisuus sen sijaan turhaa haihattelua. Siksi epäröimme tehdä elämässämme suuria muutoksia. Mietimme, onko omien […]