Oletko joskus turhankin kiltti tai empaattinen? Miellytätkö ja sopeudutko liiankin helposti, itsesi unohtaen? Vaatii rohkeutta uskaltaa olla aito ja elää rehellisesti itseään ja sydäntään kuulostellen, omista lähtökohdista käsin.

Omannäköinen elämä -workshopin aiheina ovat oma voima, rohkeus ja rajat. Lämminhenkinen ja rento workshop tarjoaa työkaluja, jotka voimistavat yhteyttä aitoon itseen ja opastavat kohti eheää, omannäköistä elämää.

Aihetta käsitellään luentomuodossa, keskustellen pienryhmissä sekä helppojen, ohjattujen harjoitusten avulla. Harjoitukset auttavat työstämään aihepiiriä ja oivaltamaan itselle sopivia tapoja muuttaa elämäänsä rennompaan ja eheämpään suuntaan. Saat myös ryhmän tuen ja uusia, innostavia näkökulmia keskustelujen myötä.

Ohjaajat

Leena Siitonen, FM, on henkisen kasvun ohjaaja ja hyvinvointikouluttaja, joka kurssittaa, luennoi ja kirjoittaa henkisen kasvun aiheista, tekee auratulkintoja sekä suomentaa elämäntaitokirjallisuutta. Hän haluaa auttaa ihmisiä muistamaan oman sisäisen viisautensa ja voimansa ja rohkaista heitä lempeästi luottamaan intuitioonsa.

Sakari Siitonen on henkinen opettaja, joka inspiroituu luonnosta ja musiikista ja jonka sisällä asuu pieni tutkija. Hän toivoo, että kaikki löytäisivät omat vahvuutensa ja rohkeuden olla oma itsensä.

Aika

la 29.10.2016 klo 11–13

Paikka

Iloinen Aura, Mäkelänkatu 45, 00550 Helsinki

Hinta

Workshopin hinta on 40 €. Sisältää teetarjoilun. Voit maksaa kurssin paikan päällä käteisellä tai kortilla.

Ilmoittautuminen

Mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, joten ilmoittaudu nopeasti osoitteeseen leena@iloinenaura.com otsikolla ”Omannäköinen elämä”.  Ilmoittautuminen on sitova.

Lämpimästi tervetuloa!

Iloisessa Aurassa järjestetään erilaisia henkisen kasvun workshoppeja.  Saat niistä tietoa seuraamalla Iloisen Auran nettisivuja, uutiskirjettä (tilauslomake sivuilla) ja Facebook-sivuja.