Onko elämä joskus pelkkää suorittamista? Vaaditko itseltäsi liikaakin? Rakas ihana minä -verkkokurssilla otetaan askelia kohti iloa, itsen hyväksymistä ja lempeämpää elämää!

 

Joskus on vaikeaa olla itselleen lempeä. Sen sijaan, että luottaisimme itseemme ja elämään ja rentoutuisimme, samastumme saavutuksiimme ja alamme suorittaa elämää. Koemme, että meidän on ehdittävä, pärjättävä ja saatava mahdollisimman paljon aikaan, jotta elämämme olisi arvokasta ja jotta menestyisimme ja olisimme onnellisia. Eheä, onnellinen elämä ei kuitenkaan synny suorituksista tai saavutuksista.

 

Arvostusta ja rakkautta ei tarvitse ansaita – riittää, kun ne löytää sisältään. Silloin maailma alkaa heijastaa sisäistä valoamme, luottamustamme ja iloamme meille takaisin.

 

Työssäni henkisen kasvun ohjaajana olen huomannut monen pohtivan samoja asioita: Miksi minusta tuntuu usein, etten riitä tai kelpaa? Miten pääsisin irti täydellisyydentavoittelun kierteestä? Miten oppisin sallimaan itselleni virheet ja epäonnistumiset? Miksi elämästä on välillä ilo hukassa? Kuka minä edes olen kaiken arjen pyörityksen alla?

 

Rakas ihana minä -verkkokurssilla etenet ohjatusti kohti itsesi hyväksymistä ja lempeämpää elämää. Opit suhtautumaan itseesi myötätuntoisesti ja arvostavasti, luopumaan turhasta suorituskeskeisyydestä ja kuulostelemaan paremmin omia tarpeitasi. Saat tietoa, tukea, inspiraatiota sekä käytännön työkaluja leppoisampaan ja rennompaan arkeen.

 

Kun annat aidon ihanan minäsi tulla esiin, elämä alkaa hymyillä. Kun opit rakastamaan itseäsi, voit lopettaa turhan suorittamisen, murehtimisen ja hyväksynnän hakemisen ulkopuoleltasi. Elämästä tulee yksinkertaisempaa, mielekkäämpää ja leppoisampaa. Voit antaa oman sisäisen viisautesi ohjata ja elää luottavaisena tietäen, että kaikki järjestyy – tavalla tai toisella.

 

Olet arvostellut itseäsi vuosikausia eikä se ole auttanut. Kokeile hyväksyä itsesi ja katso, mitä tapahtuu. –Louise Hay
 
Voit aloittaa kuusiosaisen Rakas ihana minä -verkkokurssin heti kun haluat ja käydä sen omassa tahdissasi siellä ja silloin, kun sinulle sopii. Kurssin hinta on 49 euroa ja voit ostaa sen helposti Iloisen Auran verkkokaupasta.
Saat kurssilta:
  • inspiroivia videoluentoja, ohjattuja meditaatioita ja eteenpäin vieviä harjoituksia
  • selkeitä ohjeita suorituskeskeisyyden ja perfektionismin vähentämiseen
  • toimivia keinoja itsemyötätunnon kehittämiseen
  • 7 käytännön työkalua lempeämpään arkeen
  • lisää iloa, voimaa ja rentoutta elämään
  • rohkeutta olla entistä aidommin oma itsesi
  • ladattavan työkirjan, jossa on innostavia kysymyksiä ja tehtäviä kurssin jokaisesta osasta
Lämminhenkisellä kuusiosaisella kurssilla edetään tekstien, videoluentojen, harjoitusten ja tehtävien avulla. Saat heti käyttöösi koko kurssimateriaalin, joten voit edetä sen parissa omaan tahtiisi ja käyttää kuhunkin osaan niin kauan aikaa kuin tarvitset ennen siirtymistäsi seuraavaan. Koko kurssimateriaali jää käyttöösi, joten kiirettä ei ole. Voit kerrata asioita ja palata harjoituksiin milloin tahansa. Se on helppoa, sillä kurssisivuilta löydät kaikki tehtävät koottuna ladattavaksi työkirjaksi.
Kurssilaisten kommentteja:

Aivan mahtava kurssi! Selkeät luennot, runsaasti materiaalia, juuri sopivat tehtävät. Tajusin monta juttua, jotka aion jatkossa tehdä toisin. Liisa, 42

Kiitos kurssista! Ihanan myönteinen ja arjenläheinen ote, vaikka puhutaan isoista asioista. Tehtäviin oli helppo tarttua ja edetä rauhassa ilman paineita. Todella hyvä, että materiaali jää omaan käyttöön ja siihen voi palata. Eeva, 37

Sain kurssista paljon ajattelemisen aihetta ja oivalluksia. Luennot olivat kannustavia. Tunnen oikeasti päässeeni itseni kanssa eteenpäin. Kiitos! Katariina, 33

Sinun kurssisi oli osa prosessia, jolla sain itseni ymmärtämään, että minulla on oikeus olla sellainen kuin olen ja että minulla on vielä paljon annettavaa. Kurssin ajoitus oli täydellinen: olin jo aloittanut pohtimisen "miten tästä eteenpäin", ja sinulta sain paljon vinkkejä ja uusia näkökulmia. Lassi, 50

Ihana kurssi! Aika pienillä muutoksilla elämästä on jo nyt tullut lempeämpää ja mukavampaa. Kurssin rakenne oli selkeä ja ohjaaja omistautunut ja innostava, kiitokset siitä. Laura, 29

Kurssin ohjaa henkisen kasvun ohjaaja Leena Siitonen, FM. Leena on toiminut henkisyyden, energioiden ja niiden tulkitsemisen parissa jo yli 15 vuotta, nykyään Iloinen Aura -yrityksessään. Leena kirjoittaa ja luennoi henkisen kasvun aiheista, ohjaa henkisen kasvun iltoja, kursseja ja workshoppeja ja tekee auratulkintoja. Hänen tavoitteenaan on auttaa ihmisiä näkemään itsensä lempeästi, hyväksyvästi, rakkauden silmin, ja rohkaista heitä luottamaan omaan intuitioonsa. Leenan esikoiskirja Lempeän elämän käsikirja säätäjille on juuri ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.

Lämpimästi tervetuloa kurssille, rakas ihana sinä!