Etsitkö suuntaa, inspiraatiota ja ohjausta? Kaipaatko eheyttä, vahvistusta tai selkeyttä? Anna intuitiivisen auratulkinnan tukea sinua kasvussasi ja ohjata lempeästi eteenpäin!

 

Tulkinnassa sukellan sisäiseen maailmaasi ja nostan sieltä intuitiivisesti esiin aiheita, jotka ovat tärkeitä ja ajankohtaisia elämässäsi juuri nyt.

 

Muistatko, kuka olit, ennen kuin maailma kertoi, millainen sinun pitäisi olla? Kun uskoit, että kaikki on mahdollista, ja tiesit, että pystyt mihin tahansa? Kun olit rohkea, iloinen, vapaa, avoin, huoleton ja luottavainen? Olet edelleen tuota kaikkea, mutta yhteytesi sisäiseen viisauteesi, iloosi ja voimaasi on saattanut heikentyä arjen pyörityksessä.

 

Intuitiivinen auratulkinta vie sinut lempeällä tavalla syvälle omaan sydämeesi, tunteisiisi ja mieleesi. Se auttaa sinua saamaan uudelleen yhteyden todelliseen itseesi ja herättelee huomaamaan sen, mikä on jo olemassa sinussa, mutta mitä et ehkä juuri tällä hetkellä näe.

 

Tulkinta lisää itsetuntemustasi, selkiyttää ajatuksiasi ja avaa uusia näkökulmia. Se on kaunis ja voimauttava sisäinen matka, jonka ansiosta sinun on helpompi tiedostaa omat voimavarasi ja vahvuutesi, mutta myös mielesi luomat turhat esteet ja rajoittavat uskomukset. Herkistyt kuulemaan intuitiosi viisaan äänen ja vapaudut ilmentämään itseäsi rohkeammin, sellaisena kuin oikeasti olet.

 

Vastaukset ovat jo sisälläsi; tulkitsijana autan sinua vain näkemään ne. 

 

Tulkinnassa kartoitamme tämän hetken tilannettasi, energiaasi, ajatuksiasi, tunteitasi, taipumuksiasi, mahdollisuuksiasi ja tehtävääsi maailmassa. Kysymyksille ja keskustelulle on aina tilaa. Lopuksi saat tasapainottavan energiahoidon, joka auttaa sinua luopumaan vanhasta ja avaa uuden vastaanottamiselle.

 
Intuitiivinen tulkinta inspiroi, eheyttää, tukee, rohkaisee ja opastaa oikeaan suuntaan. Se voi myös avata lempeästi oven muutokseen.

 

Intuitiivisessa auratulkinnassa ei ole mitään mystistä tai pelottavaa. Koska kyse on omasta energiastasi, tulkinnassa esiin nousevat asiat ovat sinulle usein jo jollain tasolla tuttuja. Tulkinta kuitenkin ohjaa sinua kohtaamaan tietoisemmin sisimpäsi viestit ja niihin sisältyvän viisauden. Saat vahvistusta sille, minkä jo itsekin aavistit. 

 

Tulkinta ei ole ennustamista eikä siinä anneta valmiita vastauksia tai ohjeita. Sen sijaan tulet tietoisemmaksi siitä, kuka olet ja mikä on juuri sinulle hyväksi.

 

Varaa aika tulkintaan ajanvarauskalenterista tästä.

 

Iloisen Auran viihtyisä vastaanotto sijaitsee Helsingin Vallilassa osoitteessa Mäkelänkatu 45. Tulkinnan kesto on 90 minuuttia ja hinta 110 €. Jos Vallila on liian kaukana, voit tilata Skypen kautta tehtävän tulkinnan Iloisen Auran verkkokaupasta tästä suoraan kotisohvallesi, missä ikinä oletkin. 

Kaipaatko tukea, selkeyttä ja ohjausta tietyllä elämänalueella?

Auratulkinnassa voidaan keskittyä myös yhteen sinulle ajankohtaiseen aiheeseen: naiseuteen, uraan, vaurauteen tai ihmissuhteeseen.

NAISEUSTULKINTA

Naiseustulkinnassa katsotaan sinua naisena: miten käytät omaa naisenergiaasi? Onko naiseus sinulle tuttua, helppoa ja luonnollista vai jäänyt hieman vieraammaksi? Millaisia toimintamalleja suvun naisilta on periytynyt? Asetatko turhia vaatimuksia tai rajoituksia itsellesi ja naiseudellesi?

Naisenergia on luonteeltaan intuitiivista, aikaansavaa, luovaa ja voimakasta. Naiseuden voima piilee kuitenkin usein intuitiossa, yhteistyössä, avautumisessa, lempeydessä ja vastaanottamisessa pikemmin kuin miesenergialle tyypillisessä suoraviivaisessa porskuttamisessa. Tule löytämään oma tapasi olla upea, viisas ja vahva nainen!

URATULKINTA

Uratulkinnassa keskitytään uraasi – potentiaaliisi, vahvuuksiisi ja haasteisiisi työelämässä. Mikä sinulle on urallasi tärkeintä? Millaiset uskomukset ohjailevat toimintaasi, ehkä tiedostamattasi? Mitä ominaisuuksiasi voisit hyödyntää rohkeammin, mitä puolia kehittää itsessäsi, mistä ajatusmalleista taas luopua? Mikä saattaa estää etenemistäsi tällä hetkellä? Mikä on sinulle luontevin tapa toimia yrittäjänä tai edetä urallasi?

Tulkinnassa käydään läpi ominaislaatuasi, lahjojasi ja voimavarojasi ja mietitään, miten saisit ne parhaiten käyttöön ja pystyisit ilmaisemaan niitä itsesi ja muiden hyväksi.

VAURAUSTULKINTA

Vauraustulkinnassa paneudutaan vaurauteen: miten luot rikkautta ja runsautta elämääsi omilla valinnoillasi, uskomuksillasi ja asenteellasi? Miten suhtaudut rahaan – onko se välttämätön paha vai luoksesi vaivatta virtaavaa energiaa, jonka toivotat ilolla tervetulleeksi? Millaisia esteitä olet mielessäsi luonut vaurastumiselle? Pitääkö raha mielestäsi ansaita kovalla puurtamisella vai voisiko vaurastuminen olla helpompaa?

Vauraustulkinnassa käydään läpi myös vastaanottamisen teemaa, jonka juuret ovat usein syvällä itsen arvostamisessa, sallimisessa ja lempeydessä itseä kohtaan. Tulkinta avaa uusia näkökulmia ja herättelee muuttamaan vaurauteen liittyviä haitallisia uskomuksia myönteisemmiksi.

SUHDETULKINTA

Suhdetulkinnassa perehdytään ihmissuhteeseen sinun ja valitsemasi toisen ihmisen välillä. Miltä suhde näyttää energiatasolla? Mikä teitä yhdistää, mihin taas helposti kompastutte? Miten kommunikoitte ja hahmotatte maailmaa? Entä millaisia yhteisiä opetuksia suhteeseen sisältyy ja miten suhdetta voisi kehittää?

Suhdetulkinnassa kartoitetaan suhteen haasteita ja mahdollisuuksia: sitä, miten personallisuutenne, odotuksenne, tunne-elämänne ja asenteenne eroavat toisistaan sekä sitä, mikä välillänne on samankaltaista. Tulkinnassa käydään läpi myös suhteen dynamiikkaa, pinnan alla olevia latauksia ja suhteen syvempää tarkoitusta.